Morsomme treningstips

 

Har du problemer med motivasjon når det gjelder trening? Føler du at det er kjedelig å trene på ?vanlige? måter, som styrke, jogging og andre treningstyper? Det gjør nemlig vi. Når det er kaldt og vått ute, vil man ikke alltid gå ut, mens hvis det er sol og varmt vil man kanskje gjerne gå ut. Vi har funnet forskjellige treningsmåter som kan være morsommere og mer motiverende å gjøre. Når det er morsomt å gjøre, er det lettere å få seg til å gjøre det. Her er fire treningstips som på mange måter er både mer morsomt og motiverende enn den ?typiske? treningen.

Dans

Dansing er morsomt. Det kan være veldig bra trening dersom du finner en sang med mye rytme i, og danser i vei. Få med deg en venn, eller dans alene hvis det holder deg igjen. Med en venn kan dette føre til mye latter og gøy, og skape mange morsomme minner. Dere/du kan enten danse en koreografi som dere finner på i farten, lage din egen kule koreografi eller finne en dans på youtube som dere vil lære dere. Hvis dere blir gode dansere, kan dere til og med filme det og legge ut på youtube selv. Kanskje dere får mange seere?

Her er en dans som både er god trening, og jeg synes den ser veldig kul ut. Kanskje du vil prøve den, eller finne din egen? 

Sykkeltur

Ta med deg enn venn, eller sykl alene. Uansett hva du velger får du nok en fin tur. Velger du en tur med mye oppover, får du masse bra trening for lår og kondisjon. Du kan også ta deg en sykkeltur i skogen. Å sykle offroad er gøy. Du må passe på kvister, røtter steiner, den smale stien og andre ting du finner i skogen. Det blir en fin tur i skogen, og en bra treningsøkt.

Tur i naturen

Å ta seg en tur i naturen er bra for helsen. Du får kanskje ikke så veldig mye kondisjon, men det er mye bedre å ta seg en tur ut enn å sitte inne og se på PC-en. Tar du med deg noen venninner kan dere prate, ha sunn piknik eller kanskje gå til et sted, f.eks. et vann hvor dere kan både. Du kan også ta deg en tur ut alene. Å høre på naturens lyder er veldig avslappende.

Svømming

Ta deg en tur i svømmehallen med familien eller noen venner. Å svømme er veldig bra trening. Du visste kanskje ikke at når du svømmer brenner du dobbelt så mange kalorier som når du går. Du kan svømme fort, sakte eller bare leke rundt i vannet ? alle tre er bra trening. Det er også veldig deilig å komme hjem etter en tur i svømmehallen, og man blir veldig sulten. Du må bare huske å spise sunt når du kommer hjem med en sulten mage.

 

#trening

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

passion4trening

passion4trening

14, Bærum

Hei! Vi er to 14 år gamle jenter fra Bærum som er opptatt av kosthold og trening. Vi kommer til å blogge om trenings inspirasjon, sunne oppskrifter og forskjellige ting innen trening og kosthold.

Kategorier

Arkiv

hits