Bajazz

Vi danser begge ragga på Bajazz på Bekkestua. Vi danser hver torsdag, syns begge at det er veldig gøy, og syns det er en morsom måte å trene på. Dansetimene varer i en time og inkluderer styrketrening og tøying. Vi tøyer og trener styrke, fordi det er viktig og være myk og tøyelig i dans, og styrke hjelper også. I ragga dansen så bruker man mye hofter og bevegelser, så det er spesielt viktig å være myk i denne type dans. Nå er snart denne sesongen med dans over, det er bare en gang igjen før fremføringen, men vi har planer om å starte på et nytt dansekurs etter jul. Vi er ikke helt sikre om hvilken type dans vi vil danse da, men vi tror vi skal starte på funky jazz, som er en litt jentete form av hiphop.
Dette er da hvordan det ser ut, og her er en link til hjemmesiden i tilfelle du selv ønsker å starte her og melde deg på et dansekurs: http://bajazz.no/

#dans #ragga #bajazz #bekkestua #dance #fun #trening #treningsblogg #training

Én kommentar

Marthe<3

04.12.2013 kl.16:32

Flinke

Aggy

08.12.2013 kl.11:18

Så kult! Har så lyst til å begynne på dans!

Skriv en ny kommentar

passion4trening

passion4trening

14, Bærum

Hei! Vi er to 14 år gamle jenter fra Bærum som er opptatt av kosthold og trening. Vi kommer til å blogge om trenings inspirasjon, sunne oppskrifter og forskjellige ting innen trening og kosthold.

Kategorier

Arkiv

hits